7 veidu blūzes, kas dāmām 45+ liek izskatīties vecmodīgi

18-gadīgām jaunietēm veikalos ir daudz lielāka apģērbu izvēle nekā 45 gadus vecām dāmām. Nobriedušā vecumā pirms preces iegādes ir vairākas reizes jāpadomā, jo apģērbs var būt pārāk īss, ciešs vai vienkārši vulgārs.

Ja vēlies izskatīties lakoniski, bet tajā pašā laikā moderni un izsmalcināti, nepērc blūzes, kas uzskaitītas šajā rakstā.

Blūze ir būtisks priekšmets jebkuras sievietes, ne tikai biznesa lēdijas, garderobē. Tā ir ideāli piemērota biznesa un romantisku tērpu veidošanai, to var valkāt, apmeklējot restorānu, teātri, svētkos vai oficiālā pasākumā.

Ja izvēlēts pareizs blūzes modelis, tas noslēpj figūras trūkumus, piemēram, liekos kilogramus un izceļ priekšrocības.

Šodien mēs piedāvājam tavai uzmanībai ne tikai blūzes, no kurām vajadzētu izvairīties, bet arī stilīgas to alternatīvas.

1. Blūze ar rišām un volāniem

Lasi arī: Pasakaini salāti ar ceptu vistas krūtiņu: sanāk tik garšīgi, ka visi prasa recepti. Izmēģini arī tu!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada 18. decembrim: Dvīņi saņems labas ziņas, Lauva nonāks konfliktos!

Bieži sievietes pēc 45 gadiem cenšas izskatīties jaunākas. Balzaka vecuma dāmām šķiet – ja viņas uzvelk blūzi ar rišām, volāniem vai bantēm, kurā viņas lieliski izskatījās pirms 20 gadiem, tad izdosies no apkārtējiem noslēpt savu patieso vecumu.

Tomēr šādi dekori bieži liek apģērbam izskatīties infantilam, līdzīgam bērnu drēbēm. Kāpēc tev vajadzīgs šāds rezultāts?

Alternatīva: Blūžu modeļi ar mežģīnēm, kas pasvītro sievišķību, izskatīsies daudz skaistāk. Tu vari viegli apvienot šo garderobes elementu ar klasiskiem zīmuļsvārkiem, taisnām biksēm un pat džinsiem, ja nepieciešams brīvāks un neformālāks izskats.

Pievērs uzmanību, kā dekors maina iespaidu par vienu un to pašu blūzi – mežģīnes izceļ eleganci, bet volāni liecina par gaumes trūkumu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment